After Forum Maintenance

This area is for information on how the forum works and for posting issues/requests. This is NOT to discuss Spyderco products, service, etc. Please review the two stickied threads PRIOR to posting a new thread!
JaseRicco
Member
Posts: 397
Joined: Sat Feb 03, 2018 8:41 am
Location: Jersey Shore

Re: After Forum Maintenance

Postby JaseRicco » Sun Mar 04, 2018 8:21 am

Issues here as well - iPad Pro iOS 11.2.6
Jase

:) :spyder:

User avatar
Spydersense
Member
Posts: 1418
Joined: Mon Jan 20, 2014 5:07 pm
Location: Wilsonville, Oregon

Re: After Forum Maintenance

Postby Spydersense » Sun Mar 04, 2018 9:07 am

Quoting, avatar, emoji issues here too. Galaxy S5 and Windows 10 with Firefox. I'm sure they'll get it sorted.
Time for another :spyder:!

-Matt

User avatar
TazKristi
Member
Posts: 2937
Joined: Wed Jan 26, 2005 1:00 pm
Location: Golden, CO

Re: After Forum Maintenance

Postby TazKristi » Sun Mar 04, 2018 8:55 pm

Hey, guys:
I'm aware that there are some issues and we're working on them. Hopefully, we'll have everything cleared up after the weekend.

Moving this thread to the Forum Tech Support area - easier for us to refer to specific issues there.

Hang in there.

Kristi
There is nothing more important than this one day.

User avatar
Water Bug
Member
Posts: 1949
Joined: Sat Feb 23, 2008 11:21 pm

Re: After Forum Maintenance

Postby Water Bug » Mon Mar 05, 2018 12:08 am

Ah, okay, it's not just me then... I've been having the same issues with the Spyderco Forum User Avatars and Smilies on my desktop computer for the last few days.

And, thank you, Kristi, for your response! Thank you and the Spyderco Crew for all you do!
Spyderco WTC #1044

User avatar
The Deacon
Member
Posts: 24951
Joined: Fri Sep 24, 2004 10:33 am
Location: Upstate SC, USA
Contact:

Re: After Forum Maintenance

Postby The Deacon » Mon Mar 05, 2018 3:19 am

Evil D wrote:
Sun Mar 04, 2018 8:07 am
I've tested Android 7.1.1, Chrome and Firefox and I've got the same issues on all platforms, missing avatars/quote names/emojis.
Haven't fired up my Linux box, but I'm missing all three as well on Chrome, Edge, and Firefox running on Win 10. Think the only reason my avatar shows is because I host it on my own website and link to it, rather than uploading it to the forum's server. Is that the case with yours as well David?
Paul
My Personal Website ---- Beginners Guide to Spyderco Collecting ---- Spydiewiki
Deplorable :p
WTC # 1458 - 1504 - 1508 - Never Forget, Never Forgive!

User avatar
Evil D
Member
Posts: 20494
Joined: Sat Jun 26, 2010 9:48 pm
Location: Northern KY

Re: After Forum Maintenance

Postby Evil D » Mon Mar 05, 2018 6:17 am

The Deacon wrote:
Mon Mar 05, 2018 3:19 am
Evil D wrote:
Sun Mar 04, 2018 8:07 am
I've tested Android 7.1.1, Chrome and Firefox and I've got the same issues on all platforms, missing avatars/quote names/emojis.
Haven't fired up my Linux box, but I'm missing all three as well on Chrome, Edge, and Firefox running on Win 10. Think the only reason my avatar shows is because I host it on my own website and link to it, rather than uploading it to the forum's server. Is that the case with yours as well David?
I reuploaded mine here on the forum and it's showing. I'm betting there's a similar ordeal that needs to be done for the emoji's on Spyderco's end. I have no clue why the quote names are jacked up.
SHARPEN IT LIKE YOU LOVE IT, USE IT LIKE YOU HATE IT
~David

User avatar
Spydergirl88
Member
Posts: 5488
Joined: Fri Jul 17, 2015 12:42 pm

Re: After Forum Maintenance

Postby Spydergirl88 » Mon Mar 05, 2018 7:20 am

also noticed that the subscribe button does not change to unsubscribe if you click it again. still gives the message of whether or not you are subscribed just doesn't change the word from subscribe to unsubscribe like it used to
Team Wire Clip
:spyder: :spyder: :spyder:

User avatar
Spydergirl88
Member
Posts: 5488
Joined: Fri Jul 17, 2015 12:42 pm

Re: After Forum Maintenance

Postby Spydergirl88 » Mon Mar 05, 2018 12:48 pm

quotes, avatar and smilies working for me thanks spyderco crew!
Team Wire Clip
:spyder: :spyder: :spyder:

User avatar
Water Bug
Member
Posts: 1949
Joined: Sat Feb 23, 2008 11:21 pm

Re: After Forum Maintenance

Postby Water Bug » Mon Mar 05, 2018 4:40 pm

Spydergirl88 wrote:
Mon Mar 05, 2018 12:48 pm
quotes, avatar and smilies working for me thanks spyderco crew!
Same here... it appears things are working once again. :)

Thank you very much Kristi and Spyderco Crew!
Spyderco WTC #1044

User avatar
anagarika
Member
Posts: 1687
Joined: Sun Jul 15, 2012 5:59 pm

Re: After Forum Maintenance

Postby anagarika » Fri Mar 16, 2018 5:22 am

After reporting spam, the link to go back to previous subforum is gone. I used it for quickly exiting the reported page and back to browsing.
Chris :spyder:


Return to “Spyderco Forum Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests