"Board Index" at bottom of screen not working on mobile

This area is for information on how the forum works and for posting issues/requests. This is NOT to discuss Spyderco products, service, etc. Please review the two stickied threads PRIOR to posting a new thread!
User avatar
Evil D
Member
Posts: 20143
Joined: Sat Jun 26, 2010 9:48 pm
Location: Northern KY

"Board Index" at bottom of screen not working on mobile

Postby Evil D » Sun Jun 17, 2018 1:26 pm

Just an observation. I've verified that I don't have any issues with clicking that area of my cell screen because other things will click there, just not the Board Index button. This is pretty new, I use that button a lot and I just recently noticed it isn't working.

I'm on the latest Android/Chrome.
SHARPEN IT LIKE YOU LOVE IT, USE IT LIKE YOU HATE IT
~David

User avatar
Evil D
Member
Posts: 20143
Joined: Sat Jun 26, 2010 9:48 pm
Location: Northern KY

Re: "Board Index" at bottom of screen not working on mobile

Postby Evil D » Sun Jun 17, 2018 1:28 pm

Hmm...seems intermittent, it's working now but before I made this post I was in a thread and it wouldn't work.
SHARPEN IT LIKE YOU LOVE IT, USE IT LIKE YOU HATE IT
~David

User avatar
xceptnl
Member
Posts: 8350
Joined: Mon Feb 21, 2011 7:48 pm
Location: Tobacco Country, Virginia
Contact:

Re: "Board Index" at bottom of screen not working on mobile

Postby xceptnl » Sun Jun 17, 2018 1:36 pm

Using Android Oreo and it seems to work for me (via chrome)
Image
sal wrote: .... even today, we design a knife from the edge out!
*Landon*

User avatar
Evil D
Member
Posts: 20143
Joined: Sat Jun 26, 2010 9:48 pm
Location: Northern KY

Re: "Board Index" at bottom of screen not working on mobile

Postby Evil D » Sun Jun 17, 2018 2:06 pm

Yeah it's working now. I swear it hasn't been working for days. I don't use a screen protector or anything that would interfere with touch in that area so I dunno what's going on.
SHARPEN IT LIKE YOU LOVE IT, USE IT LIKE YOU HATE IT
~David

User avatar
Evil D
Member
Posts: 20143
Joined: Sat Jun 26, 2010 9:48 pm
Location: Northern KY

Re: "Board Index" at bottom of screen not working on mobile

Postby Evil D » Wed Jun 20, 2018 3:01 pm

Still having this issue but it's unpredictable. I'm not sure what causes it and it comes and goes.
SHARPEN IT LIKE YOU LOVE IT, USE IT LIKE YOU HATE IT
~David


Return to “Spyderco Forum Tech Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest